Hívjon most!
+36 30 301 56 75

      

Partybuszos szülinap

Lepd meg barátaidat, családtagjaidat születésnapjukon egy exkluzív partybuszos utazással, vagy ha te vagy az ünnepelt, ajándékozd meg magadat és a baráti körödet egy hatalmas nagy bulival!

Megrendezheted születésnapi bulidat a partybuszon a legjobb barátaiddal, egy fergeteges élménnyel egybekötve! Erre az alkalomra a bulibusz lufikkal feldíszítve vár titeket. Az ünneplés kezdődjön akár a születésnapos háza előtt, majd folytatódjon egy csodálatos városnézéssel és egy felejthetetlen bulizással, közben pedig koccintsatok jégbe hűtött pezsgővel! Ez a születésnap mindenki számára örök emlék marad. Vagy szervezz meglepetésbulit annak, aki igazán fontos neked: a legjobb haverodnak, a gyerekkori barátnődnek, szüleidnek, testvéreidnek! Az a legnagyobb kaland, ha az ünnepelt még csak nem is sejti, hogy a partybuszban, ami váratlanul leparkol a háza előtt, a családja és a legjobb barátai várják koccintásra készen!

 

Szalagavatók

Egy osztály a kisebbik partybusszal vagy a nagyobbik busszal akár az egész évfolyam mehet át a szalagavató helyszínéről

Tovább>>>

Legénybúcsú / Leánybúcsú

A nagy nap előtt töltsetek el egy különleges estét barátaiddal / barátnőiddel. Az estét színesítheti kérésre Striptease / Chippendale

Tovább>>>

Esküvő

Végre eljött a várva várt nagy nap. Hogy még felejthetetlenebb legyen számotokra az esküvő, vedd igénybe a Party Bus

Tovább>>>

Go to top